Home Pret teava inox
Pret teava inox
Pret teava inox PDF Imprimare Email
Pret teava inox
Scris de magda87   
Joi, 21 Aprilie 2011 13:17
In primul rand, teava din inox este mai usoara decat cuprul, deci transportul este mai ieftin. Economiile care se pot face cand cumperi un numar mai mare de tevi din inox sunt destul de mari. Producatorii sau comerciantii fac reduceri semnificative cand vine vorba de un numar destul de mare de tevi.

pret

Un alt avantaj, in ceea ce priveste teava de inox, il constituie faptul ca spre deosebire de cea de cupru, nu mai exista pericolul de a fi furata. Aceasta este o problema actuala si cu care multi dintre noi ne confruntam.

Teava din inox nu necesita acoperire, totusi rezista atat coroziunii interne cat si celei externe, ceea ce inseamna ca va dura mai mult si necesita mai putine reparatii si inlocuiri.

Preturile tevilor din inox difera in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia. Cateva exemple de oferte date de marile firme in domeniu sunt: teava sudata longitudinal sau transversal, in cazul in care este nevoie ca profilul sa fie prelucrat; in cazul finisajului teava poate fi lucioasa, satinata sau bruta. Dimensiunile unei tevi se masoara doar in milimetrii.

Tevile din inox pot fi impartite in categorii in functie de calitatea productiei: AISI 301, 304, 304L, 321, etc. Si nu in ultimul rand dimensiunea profilului, tipodimensiunea, grosimea si lungimea.
 


Sondaje

Cat de utile sunt informatiile de pe site?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com